Toegangskaarten

Bakkerij Faber en Chocolade Bezorgd.nl

Kaarten voor unieke rondleidingen bij Chocolade Bezorgd en Bakkerij Faber verkrijgbaar bij Punt H

De deuren mogen weer open en dat gaat zaterdag 5 november dan ook zeker gebeuren. Nu al doen 47 bedrijven mee aan de jaarlijkse Open Bedrijvendag in Hoogeveen. Op deze dag mag het publiek een kijkje nemen in de spreekwoordelijke keuken. Maar let op, bij 2 bedrijven is het noodzakelijk om vooraf een toegangskaart te regelen. In verband met o.a. de hygiëne-voorschriften is het aantal bezoekers dat toegelaten kan worden beperkt. Het gaat om Bakkerij Faber aan Het Haagje en Chocolade Bezorgd.nl aan de A.G. Bellstraat.

De uitgifte van de toegangskaarten vindt plaats bij Punt H aan de Hoofdstraat naast de ingang van de Theater De Tamboer.
- Op beide dagen start de uitgifte om 11.00 uur.
- Wees er snel bij want op = op!
- Maximaal 2 kaarten per persoon. 
- Minimum leeftijd voor de toegangskaarten bij Bakkerij Faber is 12 jaar.

Toegangskaarten Bakkerij Faber

De uitgifte van de toegangskaarten voor de rondleiding bij Bakkerij Faber vindt plaats op donderdag 6 oktober en zaterdag 8 oktober. In twee keer om zo iedereen de kans te geven om een toegangskaart te bemachtigen.

Toegangskaarten Chocolade Bezorgd.nl

De toegangskaarten voor Chocolade Bezorgd worden uitgegeven op donderdag 13 oktober en op zaterdag 15 oktober.

Zonder toegangskaarten overige 45 bedrijven

De overige 45 bedrijven zijn zonder toegangskaarten te bezoeken tijdens de Open Bedrijvendag in Hoogeveen op zaterdag 5 november  van 10.00 uur tot 16.00 uur. De organisatie is zeer tevreden over de grote belangstelling van deelnemende bedrijven. Het thema dit jaar is: 'Kijk Hoogeveen, nu en in de toekomst'. Deelnemende bedrijven laten met trots hun bedrijf zien.