Uw Slijter Dikkers

Bier gedistilleerd wijn

Over Uw Slijter Dikkers

Uw Slijter Dikkers kenmerkt zich als een kwalitatieve slijterij. Wij zijn gevestigd in een prestigieus monumentaal pand in het centrum van Hoogeveen. Ons assortiment bestaat uit een brede lijn gedistilleerde dranken uit binnen- en buitenland. Naast een groot aantal soorten jenever en berenburg vindt u bij ons ook een ongekende hoeveelheid aan whisky’s, cognacs, gins, grappa’s en andere likeuren. U kunt bij ons terecht voor de bekende merken, maar wij zijn er ook voor de échte liefhebber. Bevindt de likeur die u zoekt zich niet in ons assortiment? Laat het ons weten. Wij gaan graag voor u op zoektocht.

Kom zelf sfeer proeven in onze slijterzaak in Hoogeveen en ontdek het uitgebreide assortiment wijnen, whiskey's, likeuren en bieren. Uw Slijter Dikkers adviseert u graag!

Personeel en relatiegeschenken
Wilt u een personeels of relatiegeschenk? Dat kan het hele jaar door voor u samengesteld worden. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Roel Rauwerdink, het gezicht van Dikkers, is als bestuurslid betrokken bij de organisatie van de Open Bedrijvendag in Hoogeveen sinds 2021. Heeft u vragen over de Open Bedrijvendag? Loop gerust de slijterij binnen en vraag naar Roel.

Bezoek website
Onze lokale steunpilaren

Sponsoren

Pro-Vision AV
Ittica ICT B.V.
TVM
Gemeente Hoogeveen
IT Hub
John van Regteren
Fokker
Unigarant
Narline
ComShare CARS
HTS-NCH Hoogeveen
Uw Slijter Dikkers
alle sponsoren