LindHorst huisvestingsadviseurs

Specialist in (her)huisvesting

LindHorst levelt.

ZODAT HUISVESTING PAST ALS EEN WARME JAS!

Want dan komt de gebruiker helemaal tot zijn recht in zijn leer-, werk en leefomgeving. Dus zorgen wij voor die klik. Dit doen we met ons huisvestingsadvies, bouwprojectmanagement en vastgoedbeheer en onze kennis over bouwen voor de toekomst.

Over ons

Al sinds 1998 geeft LindHorst gedegen adviezen in Noord- en Oost-Nederland over huisvesting, bouwprocesmanagement, vastgoedbeheer en bouwen voor de toekomst. Met onze persoonlijke aanpak ontzorgen we onze opdrachtgevers. Verbinding en afstemming met alle betrokkenen staat centraal: LindHorst levelt. Nuchter en no-nonsens, maar ook ambitieus, creatief en toekomstgericht: met die bijzondere combinatie gaan wij voor de beste oplossing in huisvesting.

Sandra Wolf is al jaren actief betrokken als secretaris bij de organisatie van de Open Bedrijvendag in Hoogeveen. Veel deelnemende bedrijven kennen haar al en alle nieuwsbrieven aan de bedrijven komen ook van haar hand.
Wilt u meer informatie over de Open Bedrijvendag Hoogeveen? Stuur een mail naar info@openbedrijvendaghoogeveen en Sandra neemt contact met u op.


Bezoek website
Onze lokale steunpilaren

Sponsoren

Rabobank
Ittica ICT B.V.
Pro-Vision AV
Unigarant
Scholten & Wilmink
Stork/Fokker
TVM
Narline
Gemeente Hoogeveen
Uw Slijter Dikkers
LindHorst huisvestingsadviseurs
Ondernemend Hoogeveen
alle sponsoren