Ondernemers uitgenodigd voor 'Werken in Hoogeveen'

Gepubliceerd op 31 Mei 2018

Ondernemers in Hoogeveen zijn donderdag 5 juli van 17.30 tot 19.00 uur van harte welkom bij het Werkplein Hoogeveen aan het Dekkerplein 1. Daar wordt op initiatief van de Stichting Open Bedrijvendag Hoogeveen een bijeenkomst gehouden die in het teken staat van ‘Werken in Hoogeveen’. Een spreker zal ingaan op het thema.

De netwerkbijeenkomst betekent tevens de officiële start van de aanloop naar de Open Bedrijvendag 2018, op zaterdag 3 november. Niet voor niets is gekozen voor het Werkplein als locatie voor deze bijeenkomst. Het Werkplein is immers dé plek in Hoogeveen waar aanbod en vraag naar werk samenkomen en dat sluit perfect aan bij het thema van dit jaar: ‘Werken in Hoogeveen’. Dit thema is gekozen omdat het perfect aansluit bij de actualiteit. Veel bedrijven hebben momenteel vacatures open staan, oftewel veel ondernemingen zijn op zoek naar personeel. ‘Het kan zeer zinvol zijn juist nu de deuren van uw onderneming open te zetten, zodat mensen met eigen ogen kunnen zien wat bedrijven in Hoogeveen qua werkgelegenheid allemaal te bieden hebben. Voor jongeren is het bovendien een perfecte gelegenheid om te ontdekken waar hun interesse ligt, waar zij in de toekomst wellicht willen werken, zodat zij eventueel hun opleiding daarop aan kunnen laten sluiten’, aldus het OBD-bestuur.

Het bestuur benadrukt dat echter ook bedrijven die misschien niet direct op zoek zijn naar personeel, maar graag eens willen laten zien wat voor mooie, bijzondere of misschien juist zelfs wel alledaagse producten of diensten zij leveren, van harte welkom zijn zich aan te melden voor de bijeenkomst en hopelijk ook de OBD.

Geïnteresseerden die de bijeenkomst op 5 juli willen bijwonen, kunnen zich aanmelden via info@openbedrijvendaghoogeveen.nl. Ook kan men zich daar aanmelden voor deelname aan de OBD.


Zestiende editie

De Open Bedrijvendag Hoogeveen is ontstaan in 2003 op initiatief van de gemeente en beleeft nu dan ook de zestiende editie. Het evenement wordt georganiseerd door zo’n tien enthousiaste bestuursleden, waarbij de gemeente ook vandaag de dag nog steeds actief betrokken is. Het is vaste prik dat de OBD plaatsvindt op de eerste zaterdag van november. Jaarlijks zijn er veertig tot vijftig deelnemende bedrijven, van klein tot groot. Dat deze deelnemers met elkaar heel wat voor elkaar weten te krijgen, wijzen de bezoekersaantallen uit. Er zijn die dag veelal 20.000 tot 25.000 personen op pad om een of meerdere ondernemingen te bezoeken.


Het bestuur van de Stichting Open Bedrijvendag Hoogeveen. Van links naar rechts: Wim Mol, Sandra Wolf, Henriëtte Waaijenberg, Harjo Woltinge, Jannette van Regteren, Nicole Donkervoort en Michael Steenbergen. Op de foto ontbreekt Gea Weerts. Foto Kim Stellingwerf


Blijf op de hoogte

Laatste nieuws