Uitgifte toegangskaarten van start

Gepubliceerd op 18 Oktober 2023

Uitgifte toegangskaarten 3 deelnemende bedrijven Open Bedrijvendag Hoogeveen

De 20e editie van de Open Bedrijvendag Hoogeveen staat gepland op zaterdag 4 november 2023. Het bestuur is blij dat er in dit jubileumjaar weer 33 mooie bedrijven meedoen aan de Open Bedrijvendag Hoogeveen. Bestuurslid Henriëtte Waaijenberg: “30 bedrijven openen, zaterdag 4 november, hun deuren voor het grote publiek, maar er zijn 3 deelnemende bedrijven die alleen open kunnen gaan voor het publiek door middel van geplande rondleidingen. Die bedrijven kunnen niet zomaar bezocht worden zoals de 30 andere bedrijven. Voor deze 3 bedrijven kan men alleen een bezoek brengen als men beschikt over een toegangskaart. Het zijn de bedrijven; Chocolade Bezorgt, Bakkerij Faber en Heijs Food Products.

3 unieke rondleidingen Heijs Food Products aan de Parmentierstraat 16-18 in Hoogeveen is HFP is dé specialist in het portioneren en marineren van kipproducten. Zij geven rondleiding op vrijdag 3 november van 09.30 tot 12.30 uur. Het tweede bedrijf is Bakkerij Faber gevestigd aan het Haagje 114 in Hoogeveen. Gegroeid vanuit het oude ambacht wordt hier een groot assortiment brood gemaakt voor verschillende supermarkten. Bij Bakkerij Faber kan gekozen worden voor de rondleidingen op vrijdag 3 november tussen 16.00 uur tot 20.20 uur. Het derde bedrijf is Chocolade Bezorgt aan de A.G. Bellstraat 27A in Hoogeveen. Zij maken een ruim assortiment luxe chocolades welke, als bijvoorbeeld cadeau, kunnen worden bezorgd in elke gewenste brievenbus. Chocolade Bezorgt opent haar deuren voor groepen met toegangskaarten op zaterdag 4 november van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Uitgifte gratis toegangskaartenDe toegangskaarten voor deze 3 bedrijven worden online uitgegeven via de site van de Open Bedrijvendag Hoogeveen. “Voorheen gebeurde dat via punt H, maar nu is gekozen voor een online uitgifte van de toegangskaarten”, vertelt Henriëtte verder. Lisa Abeling van de IT Hub in Hoogeveen heeft de stichting geholpen met het online inrichten van de uitgifte van de gratis toegangskaarten. De IT Hub helpt bedrijven aan het versnellen van innovatieve ontwikkelingen, zodat ze klaar zijn voor de toekomst. Het is een community die de stichting Open Bedrijvendag enorm heeft geholpen met het digitaal uitgeven van de kaarten. Hoe werkt hetWoensdag 18 oktober precies om 12.00 uur kunnen geïnteresseerden voor een bezoek aan 1 van de 3 bedrijven inloggen op de website van de Open Bedrijvendag Hoogeveen. https://openbedrijvendaghoogev... Op de pagina toegangskaarten staan de bedrijven. Via de knop van het bedrijf waar iemand naar toe wil gaan komt men op een ticketservice waar 2 gratis toegangskaarten besteld kunnen worden. Ook het tijdvak kan men zelf kiezen. De kaarten worden daarna naar de bezoeker gemaild. De toegangskaarten kunnen worden overgedragen, maar alleen met de unieke QR-code kan een bezoeker naar binnen op de door hem/haar gekozen tijdstip. Henriëtte: “Zo hopen we iedereen een eerlijke kans te geven op een gratis toegangskaart. En, een voordeel… Men hoeft niet meer buiten in de rij te wachten op een kaart. We weten dat de kaarten erg gewild zijn, en waarschijnlijk moeten we veel mensen ook teleurstellen, maar ja, we zijn wel heel erg blij en trots dat wij dit aan kunnen bieden tijdens de Open Bedrijvendag Hoogeveen. Een uniek inkijkje in 3 prachtige Hoogeveense bedrijven. Dus wilt u gaan, wees er dan snel bij!” 

Blijf op de hoogte

Laatste nieuws