Start uitgifte Toegangskaarten Faber en Chocoladebezorgd.nl

Gepubliceerd op 6 Oktober 2022

47 bedrijven openen deuren tijdens Open Bedrijvendag Hoogeveen. Twee bedrijven werken met toegangskaarten

De deuren mogen weer open en dat gaat zaterdag 5 november dan ook zeker gebeuren. Nu al doen 46 bedrijven mee aan de jaarlijkse Open Bedrijvendag in Hoogeveen. Op deze dag mag het publiek een kijkje nemen in de spreekwoordelijke keuken. Maar let op, bij twee bedrijven is het noodzakelijk om vooraf een toegangskaart te regelen. In verband met onder andere de hygiëne-voorschriften is het aantal bezoekers dat toegelaten kan worden beperkt. Het gaat om Bakkerij Faber aan Het Haagje en Chocolade Bezorgd.nl aan de A.G. Bellstraat.

De uitgifte van de toegangskaarten voor de rondleiding bij Bakkerij Faber vindt plaats op donderdag 6 oktober en zaterdag 8 oktober. In twee keer om zo iedereen de kans te geven om een toegangskaart te bemachtigen. De uitgifte van de kaarten is bij Punt H aan de Hoofdstraat naast de ingang van de theater De Tamboer.

De toegangskaarten voor Chocolade Bezorgd worden uitgegeven op donderdag 13 oktober en op zaterdag 15 oktober. Ook dan weer bij Punt H. Op beide dagen start de uitgifte om 11.00 uur. Wees er snel bij want op = op! Maximaal twee kaarten per persoon.

De overige 45 bedrijven zijn zonder toegangskaarten te bezoeken tijdens de Open Bedrijvendag in Hoogeveen op zaterdag 5 november van 10.00 uur tot 16.00 uur. De organisatie is zeer tevreden over de grote belangstelling van deelnemende bedrijven.

Het thema dit jaar is: ‘Kijk Hoogeveen, nu en in de toekomst’. Deelnemende bedrijven laten met trots hun bedrijf zien.

Lees het hele artikel in Hoogeveense Courant


Blijf op de hoogte

Laatste nieuws