Netwerkbijeenkomst 5 juli

Gepubliceerd op 20 Juni 2018

Deze netwerkbijeenkomst, onder het genot van een drankje en warm hapje, is tevens dé aftrap voor de Open Bedrijvendag Hoogeveen 2018, dit jaar op: zaterdag 3 november.

Het thema dit jaar is ‘Werken in Hoogeveen’.

Dit thema is gekozen omdat het perfect aansluit bij de actuali-teit. Veel bedrijven hebben momenteel vacatures open staan, oftewel veel ondernemingen zijn op zoek naar geschikt personeel. Het kan zeer zinvol zijn juist nú de deuren van uw onderneming open te zetten, zodat mensen met eigen ogen kunnen zien wat bedrijven in Hoogeveen qua werkgelegenheid allemaal te bieden hebben. Voor jongeren is het bovendien een perfecte gelegenheid om te ontdekken waar hun interesse ligt, waar zij in de toekomst wellicht willen werken, zodat zij eventueel hun opleiding daarop aan kunnen laten sluiten.

We benadrukken graag dat ook bedrijven die misschien niet direct op zoek zijn naar personeel, maar graag eens willen laten zien wat voor mooie, bijzondere of misschien juist zelfs wel alledaagse producten of diensten zij leveren, van harte welkom zijn op deze bijeenkomst. Wij vertellen u deze middag graag meer over de mogelijkheden voor uw bedrijf tijdens de Open Bedrijvendag.

Tot ziens op donderdag 5 juli!


Blijf op de hoogte

Laatste nieuws