Yorneo

Op zaterdag 2 november doen wij mee aan de Open Bedrijvendag in Hoogeveen. Je kunt van 10.00 tot 16.00 uur een kijkje nemen op ons Medisch Orthopedagogisch Centrum (MOC) in Hoogeveen. De open dag is bedoeld voor iedereen die benieuwd is hoe het er op het MOC aan toe gaat, wat we allemaal doen op de behandelgroepen, hoe we werken en welke ambulante programma’s we aanbieden. Ouders, verwijzers, studenten (social work), ketenpartners, professionals in de (jeugd)zorg, iedereen is welkom!

Over ons
Bij Yorneo kun je terecht als je zorgen hebt over de ontwikkeling van een kind of het gedrag dat een kind vertoont. Wij zijn er voor kinderen, jongeren, ouders of verzorgers, professionals op de kinderopvang, leerkrachten en docenten bij uiteenlopende en complexe opvoed- en opgroeiproblemen. Yorneo probeert om samen met betrokkenen uit de omgeving er voor te zorgen dat de gezinssituatie en de ontwikkeling of het gedrag van het kind verbeteren.
 
Je kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van hulp, training en opvang: het aanbod en meer informatie vind je op:www.yorneo.nl. Het liefst ondersteunen we kinderen en jongeren in een zo vroeg mogelijk stadium in de eigen vertrouwende omgeving. Voor sommige kinderen is (dag)behandeling in een Medisch Orthopedagogisch Centrum (MOC) mogelijk. Meer over het MOC: https://www.yorneo.nl/over-ons...


Bezoek website
Bekijk wie er mee doen

Deelnemers 2020

Gasterij De SchildHoeveWouko Snijder rijopleidingenFieten en RoosLivera BborstprothesesIntero Integrity Services b.v.Bibliotheek/VerhalenwerfUpstairs TraprenovatieStarkCentrum voor VoettherapieBolkesteijn Infrastructuur B.V.
alle deelnemers