Distrivers

Je proeft de aandacht

Distrivers is in 2000 voortgekomen uit ambachtelijke Slagerij Van der Zee en nauw betrokken bij de ontwikkeling van onze eigen lokale veerassen. Naast dat we hiermee weer teruggaan naar ontwikkeling van vee dat past in de regio, garanderen we hiermee ook dat we het beste stukje vlees serveren voor cliënten en patiënten, terwijl we tegelijkertijd hoog inzetten op dierenwelzijn. In 2007 zijn wij onderdeel geworden van HANOS. Naast een onderscheidend horeca assortiment, biedt Hanos ons zusjes voor inrichting en apparatuur. Met Kaja interieur & inrichting en Van Gestel keukentechniek hebben wij partners waarmee wij volledig ontzorgen en optimaal adviseren.

Elke dag lekker eten en drinken, ook als het niet meer vanzelf gaat.

Wanneer kan een mens zijn verhaal beter kwijt dan tijdens het nuttigen van een maaltijd? Wij weten dat een goede maaltijd met goede ingrediënten bijdraagt aan het welbevinden van cliënten en bijdraagt aan het sneller gezond worden van patiënten.

Bij Distrivers beheersen we tot in detail het totale proces van productie, inkoop, distributie, bereiding en ondersteuning op locatie. Daardoor hebben we grip op de hele keten en zorgen wij met de beste ingrediënten voor de beste kwaliteit van maaltijden binnen zorginstellingen.

Bezoek website
Bekijk wie er mee doen

Deelnemers

Upstairs Traprenovatie
alle deelnemers