Yarden Zevenberg

Het gebouw en de inrichting van yardenhuis Zevenberg is zoveel mogelijk afgestemd op onze bezoekers en hun emoties. Onze ervaring is dat dit bijdraagt aan een goed afscheid. Dat is belangrijk, want een goed afscheid helpt je verder. 

Het crematorium is speciaal ingericht om het voor de nabestaanden mogelijk te maken om, als zij dit wensen, hun overleden dierbare te begeleiden naar de crematieoven. In de ceremonieruimte of aula is ruimte voor een uitvaartdienst met 170 bezoekers: met 120 zitplaatsen en ongeveer 50 staanplaatsen. Het is mogelijk om de ontvangstruimte erbij te betrekken. Er ontstaat dan ruimte voor 210 zitplaatsen en 100 staanplaatsen.

 
Wij beschikken over:
• Vijf 24-uurs opbaarkamers
• Verzorgingsruimte
• Ceremonieruimte
• Ruimte voor asuitgifte
• Familiekamer
• Grote koffielounge
 
De oorsprong van de naam Zevenberg
 
Op een kleine afstand van yardenhuis Zevenberg liggen enkele nauwelijks opvallende hoogtes. Deze zijn ontstaan in de bronstijd. Het zijn grafheuvels of tumuli, waarin de prehistorische mens zijn overledenen begroef of na verbranding de asurnen bijzette. De naam van het crematorium herinnert aan deze grafheuvels, waarvan er tot in onze tijd nog 7 zichtbaar zijn.
 
Na de plechtigheid zijn de gasten hartelijk welkom in onze koffielounge De Hessel. De Hessel is sfeervol ingericht, met warme kleuren, comfortabele stoelen en banken, mooie verlichting en een prachtig uitzicht over het Eslandschap. Wij bieden een breed assortiment producten: van eenvoudige koffie met banketbakkersproducten tot uitgebreide koffie-, lunch- en receptiearrangementen.
 
Op de Open dag wordt u in de gelegenheid gesteld om niet alleen voor maar ook achter de schermen een kijkje te nemen. Zo kunt ook de ovenruimte bezichtigen, nemen wij u mee in de beleving van de 360 camera, wordt u meer verteld over thanatopraxie, is er een zandkunstenares en een speurtocht voor de kinderen.

Bezoek website
Bekijk wie er mee doen

Deelnemers 2020

Wouko Snijder rijopleidingenWerqVerloskundigenpraktijk PetitHTS-NCHNNCZPuur LutzBibliotheek/VerhalenwerfC&J Auto'sBolkesteijn Infrastructuur B.V.Intero Integrity Services b.v.
alle deelnemers