Van Regteren Catering

De Goede Smaak van van Regteren Catering en Partyservice.
Voor al uw culinaire wensen kunt u terecht bij van Regteren.
Voor zowel particulier als bedrijfsleven zijn wij het adres voor ontbijt, lunch, diner, feesten op locatie, bedrijfsmaaltijden, bedrijfsfeesten en openingen.
Wij kunnen u een op maat gemaakt voorstel bieden zodat de culinaire invulling volledig aansluit op uw wensen. Wij ontzorgen u graag en zijn bij uitstek uw ideale partner voor uw evenement.

Of het nu gaat om partyservice, een groots feest of een intiem diner; goed eten en drinken bepaalt voor een belangrijk deel de sfeer en dat wordt steeds belangrijker. En de samenwerking en inzet van mensen is het tweede hoofdingrediënt. Precies dat is de basis van van Regteren Catering en partyservice. Samen met onze opdrachtgevers en partners maken we overal een culinair feest van. Het plezier dat wij hebben in wat we doen, proeft en ziet u terug in alles wat we doen. En kwaliteit: dat is vanzelfsprekend, het liefst met lokale producten. Maar ook door onze flexibiliteit en no nonsens aanpak is de kwaliteit altijd net iets meer dan u zoekt.

Van eten een feestje maken, dat kunnen we bij alle gelegenheden. Door mooie, goede en verantwoorde producten, een team waar plezier voelbaar is, liefde voor het vak en een nauwe samenwerking met een sparringpartner voor onze opdrachtgevers. No nonsense, creatief en vanzelfsprekend zoals we het afspreken met flexibiliteit en aanpassingsvermogen als tweede natuur.

Ons dagelijkse recept;
Een flinke scheut humor en plezier, een snufje gezelligheid, een eetlepel vakkundigheid, gemixt met professionaliteit, besprenkeld met gastvrijheid en geserveerd met passie.

Ook dit is 100% van Regteren, uw smaakvolle culinaire partner in;
Beter belegde broodjes
Lunch-, maaltijd salades
Gezonde maaltijden
Klassieke herfstgerechten
Huisgemaakte erwtensoep
Grootmoeders soepen
Culinaire buffetten
Smaakvolle bittergarnituren
Bedrijfsontbijten
Catering op locatie
Partyservice aan huis
Evenementen
Evenementenservice
Thuisbezorgd.nl

Waar kunnen wij u blij mee maken?

Bezoek website
Bekijk wie er mee doen

Deelnemers 2020

Mart DesignVan BoeijenHuidzorg DrentheHet PodiumFieten en RoosYarden ZevenbergSVZ VastgoedIntero Integrity Services b.v.Flexibel TransportJobo Borstelfabriek B.V.
alle deelnemers