Stark

Samen Stark

Stark ondersteunt mensen in de gemeenten Midden-Drenthe, Hoogeveen en De Wolden met een afstand tot de arbeidsmarkt in hun ontwikkeling naar werk. Wij ondersteunen mensen om het maximaal mogelijke uit zichzelf te halen op het gebied van werk. Bij Stark benutten we de individuele talenten van medewerkers, kijken we naar sterke punten en zoeken we naar win-win-situaties. Stark is het Drentse woord voor Sterk en dat is precies hoe wij als organisatie voor de dag willen komen: Sterk en nuchter. Iedere dag gaan wij hard aan de slag. Puur en zonder fratsen. Dat is Stark en dat zijn wij.

Helaas kunnen we je, vanwege de coronamaatregelen, dit jaar niet live laten zien wat we bij Stark doen. We nodigen je van harte uit voor de digitale open bedrijvendag 2020 en hopen je een volgende open bedrijvendag weer te mogen begroeten als bezoeker bij Stark.

Bezoek website
Bekijk wie er mee doen

Deelnemers 2021

Samenwerkingsorganisatie De Wolden HoogeveenGrainplastics BVHet Klooster HoogeveenBakkerij FaberBetechHuidzorg DrentheTreant zorggroepUnigarantKraats kaas
alle deelnemers