Stark

Stark ondersteunt mensen in de gemeenten Midden-Drenthe, Hoogeveen en De Wolden met een afstand tot de arbeidsmarkt in hun ontwikkeling naar werk. Wij ondersteunen mensen om het maximaal mogelijke uit zichzelf te halen op het gebied van werk. Bij Stark benutten we de individuele talenten van medewerkers, kijken we naar sterke punten en zoeken we naar win-win-situaties. Stark is het Drentse woord voor Sterk en dat is precies hoe wij als organisatie voor de dag willen komen: Sterk en nuchter. Iedere dag gaan wij hard aan de slag. Puur en zonder fratsen. Dat is Stark en dat zijn wij.

We nodigen je van harte uit een kijkje bij ons te komen nemen aan de Dieselstraat 3 in Hoogeveen. Tijdens de open bedrijvendag op 2 november kun je zelf zien wat we allemaal doen bij Stark en maken we er een gezellige dag van voor alle bezoekers.

Bezoek website
Bekijk wie er mee doen

Deelnemers 2020

Het PodiumFieten en RoosBolkesteijn Infrastructuur B.V.Wouko Snijder rijopleidingenJobo Borstelfabriek B.V.Etiketten Drukkerij Noord NederlandBethesdaHTS-NCHYorneoNNCZ
alle deelnemers