Aanmelden voor OBD Hoogeveen kan nog!

Gepubliceerd op 29 September 2018

Nog precies zes weken te gaan, dan barst de Open Bedrijvendag Hoogeveen weer los. Met wederom heel wat bedrijven die zaterdag 3 november de deuren openen voor publiek. Zoals Unigarant, NNCZ, vanregteren, Visio, Kuiphuis-Pol Kraanverhuur, Alescon, Voortman, Vanboeien, AB Bouw, De Compaen, Fokker trainingscenter, Het Klooster, ING en Arvick. Maar de lijst is uiteraard heel wat langer.

Ondernemers die ook graag hun bedrijf op de eerste zaterdag van november willen presenteren, zijn nog van harte welkom. Zij kunnen zich tot maandag 8 oktober aanmelden via jannette@vanregteren.eu. De verwachting van het bestuur is dat de deelnemerslijst uiteindelijk ruim dertig namen zal tellen. Het gaat om bedrijven groot en klein en met een grote diversiteit. De start van de zestiende editie wordt 3 november gevierd bij Voortman in Pesse. Het Pesser bedrijf biedt die dag een attractief programma aan.

De OBD Hoogeveen heeft dit jaar het thema ‘Werken in Hoogeveen’. Ingegeven door de toenemende krapte op de arbeidsmarkt. Veel ondernemers zijn op zoek naar nieuwe medewerkers. De OBD biedt voor hen volop kansen en mogelijkheden. Zo is het de gelegenheid bij uitstek om te laten zien welke beroepsmogelijkheden Hoogeveen te bieden heeft voor jongeren. Daarnaast is het tegelijkertijd gewoon een mooie kans om familie, vrienden, bekenden en alle andere belangstellenden een kijkje in de keuken te gunnen.

Nieuw onderkomen

Een van de deelnemers dit jaar is vanregteren catering. ‘Zestien jaar geleden deden we voor het eerst mee. Nu we met ons cateringbedrijf zijn verhuisd naar de Galvanistraat, waar we enkele maanden geleden de deuren hebben geopend, zijn we graag weer van de partij om onder meer te laten zien wat er allemaal bij komt kijken om een cateringbedrijf te runnen’, vertelt onderneemster Jannette van Regteren, zelf tevens bestuurslid van de stichting, enthousiast.

Vanregteren catering is ook een van de bedrijven die is uitgelicht in een promovideo op de Facebookpagina van de Open Bedrijvendag Hoogeveen. Naar aanloop van de OBD worden er nog drie bedrijven uitgelicht. Benieuwd? Neem een kijkje op de Facebookpagina.

De Open Bedrijvendag Hoogeveen vindt zoals gezegd plaats op zaterdag 3 november, van 10.00 tot 16.00 uur. Het evenement trekt veelal tussen de 20.000 en 25.000 bezoekers.


Het enthousiaste team van vanregteren catering hoopt veel bezoekers te kunnen verwelkomen op zaterdag 3 november. Foto Kim Stellingwerf


Blijf op de hoogte

Laatste nieuws