Bedrijven openen gastvrij hun deuren

Gepubliceerd op 1 November 2018

Zo’n 35 bedrijven en instellingen in Hoogeveen zijn er klaar voor. Zij openen zaterdag 3 november van 10.00 tot 16.00 uur gastvrij hun deuren voor belangstellenden tijdens de zestiende editie van de Open Bedrijvendag Hoogeveen.

De deelnemerslijst is opnieuw verrassend met deelnemers uit uiteenlopende branches. En ook leuk: er is weer een groot aantal nieuwe namen, waarmee maar weer eens bewezen is dat de formule van de Open Bedrijvendag na al die jaren nog steeds springlevend is.  In het hart van deze special is een plattegrond te vinden met daarop alle deelnemers vermeld. Handig voor het maken van de keuze welke bedrijven te bezoeken én het uitzetten van de route.

De Open Bedrijvendag Hoogeveen heeft dit keer als thema: Werken in Hoogeveen. Een toepasselijk thema nu veel bedrijven om goed personeel verlegen zitten. 

Opening bij Voortman Pesse

De officiële opening (alleen voor genodigden!) is zaterdag om 9.30 uur bij Voortman in Pesse. In verband met wegwerkzaamheden aan de Hoogeveenseweg tussen Hoogeveen en Pesse worden bezoekers die met de auto komen geadviseerd via de A28 te rijden. Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom bij Voortman én alle andere deelnemers.

De OBD Hoogeveen is wederom georganiseerd door de Stichting Open Bedrijvendag Hoogeveen. De bestuursleden wensen iedereen, deelnemers, bezoekers en alle andere betrokkenen, alvast een fantastische dag toe!

Foto André Weima


Blijf op de hoogte

Laatste nieuws