Werq

Uw HR kennispartner in Drenthe

Uitzendbureau WERQ maakt werk mogelijk in Drenthe
Al meer dan 15 jaar is WERQ Personeelsdiensten in Hoogeveen een gevestigde naam en een vertrouwd adres voor bedrijven en flexwerkers uit Drenthe. WERQ levert alle diensten die je van een uitzendbureau mag verwachten, maar team WERQ doet meer…

Team WERQ is oprecht dienstbaar en betrokken bij de arbeidsmarkt. Van laag, middelbaar tot hoger opgeleid niveau zien wij de uitdaging om arbeidsvraagstukken op te lossen door middel van ‘omdenken’. Bij relaties en flexwerkers het verschil maken en dan zo dat het niet alleen wordt opgemerkt.  Het doel is dat iedereen het verschil ook ervaart en voelt.

Team WERQ wil bij relaties graag nieuwe ervaringen rondom haar diensten creëren. Dus niet anders zijn, maar iets doen wat het verschil maakt. Onze kracht is een persoonlijke aanpak. Het team van WERQ gaat voor een duurzame relatie met haar flexwerkers en relaties.

WERQ gelooft erin dat bedrijven een goede balans nodig hebben tussen vast personeel en flexibel personeel. Samen met de ondernemer wordt de huidige en de gewenste situatie besproken. Wij denken zonder vaste kaders en zijn constant op zoek naar innovatieve en creatieve oplossingen voor u. Wij zien ons als úw HR Kennispartner.

Bel ons op (0528) 28 74 00, stuur een e-mail naar info@WERQ.nl of loop gerust eens bij ons binnen in ons karakteristieke pand aan de Schutstraat in Hoogeveen.

Team WERQ staat tijdens de Open Bedrijvendag 2019 op zaterdag 2 november bij IG Design Group aan de Industrieweg in Hoogeveen. U bent van harte welkom!

Bezoek website
Bekijk wie er mee doen

Deelnemers 2020

SVZ VastgoedHuidzorg DrentheHet PodiumFlexibel TransportVan Regteren CateringBethesdaGasterij De SchildHoeveC&J Auto'sUpstairs Traprenovatie
alle deelnemers