SVZ Vastgoed

De Graanfabriek: nieuwe plannen voor Hoogeveens industrieel erfgoed

Een beetje verscholen, maar toch markant en vooral historisch waardevol. Op de hoek van de Dr Anton Philipsstraat en de Kanaalweg ligt het markante gebouw van Agrifirm. ‘Een prachtige locatie aan het water en de doorgaande weg’, aldus Leen Schonewille en Jan Zwiggelaar. De twee Hoogeveners van SVZ Advies gaan deze locatie onder de naam de Graanfabriek herontwikkelen, mét behoud van het industriële erfgoed.

Het is een gebouw met historie. Tot een paar jaar geleden was het hier dagelijks een drukt van jewelste met de aan en afvoer van diverse granen. Geteeld op akkers in de omgeving van Hoogeveen. Enkele jaren geleden sloot Agrifirm de deuren in Hoogeveen, maar het gebouw met zijn stoere interieur ademt nog altijd zijn eigen sfeer. 
Nieuwsgierig naar de historie van en de plannen met dit gebouw? Kom dan tijdens de Open Bedrijvendag 2 november tussen 10:00 en 16:00 uur naar De Graanfabriek. 
Er worden rondleidingen gegeven. 

Parkeren op het terrein en anders in de directe omgeving.

Bezoek website
Bekijk wie er mee doen

Deelnemers 2020

Intero Integrity Services b.v.Wouko Snijder rijopleidingenVan BoeijenBethesdaBakkerij FaberGrainplastics BVGasterij De SchildHoeveWerqPater Aanhanger ServiceTonnie Leer-werkbedrijf
alle deelnemers