Mart Design

MartDesign is een jong en dynamisch bedrijf met de typische Drentse mentaliteit.

Vakkundigheid, laagdrempelige communicatie, kwaliteit, betrouwbaarheid en eerlijkheid vormen de basis van ons bedrijf.
 
Wij zijn gespecialiseerd in interieurbouw, standbouw, inrichting en maatwerk. 
We realiseren niet alleen, maar helpen ook met advies en ontwerp vanuit jarenlange ervaring in ons vakgebied.
 
Met een grote voorliefde voor mooie praktische interieurs met hoogwaardige materialen heeft onze passie zich in vele jaren tijd ontwikkeld tot een veelzijdig bedrijf waar vakmanschap en creativiteit gebundeld worden om al uw meubel- en inrichtingswensen op het gebied van wonen en werken te realiseren. MartDesign helpt u met praktisch advies, uitgekiend ontwerp op basis van uw eigen wensen en de realisatie op basis van de juiste materialen en middels moderne ambachtelijke technieken.
 
Staat u binnenkort op een beurs en wilt u zich oriĆ«nteren binnen de mogelijkheden van standbouw? Graag helpen wij u met het ontwerpen en realiseren van een passende stand. Martdesign levert zowel standaard huurstands als op maat gemaakte stands. 
 
Ook als het gaat om het huren van aanverwante benodigdheden bent u bij MartDesign op het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan standbouwsystemen, verlichting, beeldapparatuur en beursmeubilair.
 
Heeft u al een ontwerp voor de stand waarvan u graag een prijsindicatie wilt? Vraag dan gerust een vrijblijvend advies of offerte bij ons aan. Dankzij ons team van ervaren ontwerpers en stand bouwers zijn wij in staat uw totale standbouwproject van concept tot realisatie te verzorgen, Hierdoor kunt u zich op professionele wijze presenteren op elke (internationale) beurs.
 
Heeft u nog vragen over bovenstaande en wilt u weten wat MARTDESIGN voor u kan betekenen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bezoek website
Bekijk wie er mee doen

Deelnemers 2020

Tonnie Leer-werkbedrijfSVZ VastgoedIntero Integrity Services b.v.Bakkerij FaberWouko Snijder rijopleidingenUpstairs TraprenovatieJobo Borstelfabriek B.V.HuneBouwWerqVerloskundigenpraktijk Petit
alle deelnemers