Het Klooster Hoogeveen

Bedrijfsactiviteiten
Vanuit Het Klooster Hoogeveen geven we ondersteuning en informatie om fit door het leven te gaan. Samen leggen we de verbinding tussen voeding, beweging, vitaliteit, preventie, domotica en e-health.
Jong en oud, ziek en niet ziek; we zijn er voor iedereen.

In het prachtige kloosterpand werken meer dan twintig verschillende zorgverleners elke dag aan het fit en vitaal houden van mensen. Informeren en ervaren staan centraal in ons voor Nederland unieke concept.

Open Bedrijvendag
Beleef Het Klooster Hoogeveen tijdens de Open Bedrijvendag. Zwerf door het gebouw en laat je informeren. Open deuren die normaal gesloten blijven. Geniet van het lekkers dat onze brasserie te bieden heeft. Laat je verrassen door de nieuwste inzichten op het gebied van voeding, beweging en gezondheid. Maak kennis met onze inspirerende zorgverleners.

Informatie en beleving staan centraal in Het Klooster Hoogeveen tijdens de Open Bedrijvendag.

Altijd al eens een kijkje willen nemen in ons mooie kloosterpand? Even lekker springen op een therapeutische trampoline? Leuke prijzen winnen bij onze prijsvraag?

Eén ding weten we zeker; je krijgt spijt als je deze unieke kans voor een kijkje achter de schermen in Het Klooster Hoogeveen niet aangrijpt.

Adres
Brinkstraat 5
7902AC Hoogeveen

Website
https://hetkloosterhoogeveen.nl

Telefoonnummer
0528 - 72 61 00

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers: Ja

Bezoek website
Bekijk wie er mee doen

Deelnemers 2020

Huidzorg DrenthePater Aanhanger ServiceWerqPuur LutzVan BoeijenFlexibel TransportHet PodiumBolkesteijn Infrastructuur B.V.YorneoWouko Snijder rijopleidingen
alle deelnemers